CİZRE ADLİYESİ
Yargıda Birlik Derneği Başkanı Sayın Dr. Birol KIRMAZ ve Beraberindeki Heyetin Adliyemizi Ziyareti

Yargıda Birlik Derneği Başkanı Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Sn. Dr. Birol KIRMAZ, beraberinde Başkan Vekili Yargıtay Üyesi Sn. Ali Nevzat AÇIKGÖZ, Yönetim Kurulu Üyesi Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Sn. Özhan İNCE, Yönetim Kurulu Üyesi İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sn. Mehmet Ali KURT, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Hayrullah ŞAHİN ve Şırnak Adalet Komisyonu Başkanı Sn. Serdar ASLAN ile  birlikte  01/09/2024 günü adliyemizi ziyaret etmiştir. 
Ziyaret kapsamında Cizre Merkez ve Mülhakat adliyelerimizde görev yapan meslektaşlarımızın ve personelimizin sorun ve talepleri  hususunda Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Muammer ÇOBAN ve Adalet Komisyonu Başkanımız Sn. Veli GÜRSOY tarafından Yargıda Birlik Derneği Başkanı Sn. Dr. Birol KIRMAZ ve Yönetim Kurulunun Sayın Üyelerine bilgi verilmiştir. 
    Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Muammer ÇOBAN ve Adalet Komisyonu Başkanımız Sn. Veli GÜRSOY ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Yargıda Birlik Derneği Başkanı  Sn. Dr. Birol KIRMAZ ile beraberinde Yönetim Kurulunun Sayın Üyelerine teşekkür etmiştir.

Cizre Adliyesi olarak Yargıda Birlik Derneği Başkanı  Sn. Dr. Birol KIRMAZ ile beraberindeki Heyete nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.