CİZRE ADLİYESİ
Cizre Adalet Sarayında yeni Adli Yıl’ın başlaması nedeniyle tören düzenlendi

 

2024-2025 Adli Yıl açılış töreni Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Muammer ÇOBAN ve Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Veli GÜRSOY’un ev sahipliğinde Cizre Adliyesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk , yargı şehitleri ve tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan tören adliye içinde düzenlenen kokteylle sona erdi.

Törene Cizre Kaymakamı Sayın Ahmet Vezir BAYCAR, İdil Kaymakamı Sayın Anıl ADIGÜZEL, Güçlükonak Kaymakamı Sayın Ökkeş Furkan KARAKURT,  Cizre 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Mehmet KARSON, Silopi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Muhammed Ensar BULUTOĞLU , İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ayhan ELMALI, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Kazım SEZGİN, Hakimler ve Cumhuriyet Savcıları , Avukatlar ve adliye personeli katıldı. Cumhuriyet Başsavcımız Muammer ÇOBAN ve  Adalet Komisyonu Başkanımız Veli GÜRSOY programa katılım gösteren meslektaşlarının, avukatların ve adliye personelinin yeni adli yılını tebrik ederek yeni adli yılın ülkemiz, milletimiz ve yargı camiamız için hayırlı olması temennisinde bulundu. 2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni sonrası Cumhuriyet Başsavcımız Muammer ÇOBAN ve Adalet Komisyonu Başkanımız Veli GÜRSOY makamlarında tebrikleri kabul etti.